Дъщерята на Бил Гейтс се омъжи за египетски милионер (Снимки от луксозното събитие)

Гласувайте за статията

Пищната сватбена церемония  струва 2 млн долара

25-годишната Дженифър Гейтс, дъщерята на Бил Гейтс и Мелинда , се омъжи за 30-годишния Найел Насар вчера. Церемонията се състоя в имота на милиардера, заемащ  площ от 124 акра в Ню Йорк.

Сватбата в събота всъщност беше втората церемония, а в петък се проведе религиозна сватба, тъй като младоженецът, който е египетски милионер и жокей, е от мюсюлманската вяра.

Булката носеше сватбена рокля от дизайнер Вера Уанг, а шаферките бяха облечени в тъмнозелени рокли.

Според съобщенията в пресата сватбената церемония  се оценява на два милиона долара.

Родителите на булката Бил и Мелинда Гейтс се появиха за първи път заедно на публично място след развода.

С бъдещият си съпруг на Дженифър се запознава, докато учи в престижния Станфордски университет. Найел е роден в Чикаго от египетски родители и е израснал в Кувейт. Личното богатство на Насар се оценява на около 20 млн. Долара. В сравнение с тъста си той е почти просяк. Бил Гейтс многократно е казвал, че възнамерява да лиши децата си от наследство. Бизнесменът щеше да остави потомството си само 10 милиона долара, а останалите да дари за благотворителност. Г -жа Гейтс, която получи голяма сума след развода, ще има възможност да остави по -значителни суми на децата.

Подготовката за сватбата на Дженифър Гейтс и Найеил Насар включваше масивни повдигнати беседки със стъклени прозорци от пода до тавана. А за  300 гости в ранчото бе построен специален павилион, предават от kurir.mk.

Още снимки в галерията!

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар