Кой преби Софи Маринова?

Кой преби Софи Маринова?
5 (100%) 2 votes

Наглата кражба била установена почти веднага от нея

Софи Маринова е изправена пред много сериозен проблем.

Оказва се, че певицата е била ограбена от доскорошния си съпруг Тодор Давидов, по-известен като Гринго. Това се е случило преди поредната им раздяла, пише „Уикенд“.

Отскоро Софи Маринова и мускулестият мачо отново са разделени. Светската мълва дори носи, че Гринго си е хванал знойна перничанка без сериозна професия, но с две деца от първия си брак.

Софи Маринова

Наглата кражба била установена почти веднага от нея

Близки до певицата разказват, че тя е събрала сили да изгони за пореден път фаталния мъж преди около месец. Това се случило, след като Гринго ошушкал без знанието й златни накити и ценности от дома й в Етрополе.

Наглата кражба била установена почти веднага от Софка. Възлюбеният й пък съвсем невъзмутимо си признал за престъплението.
Според нелепото му обяснение, златните ценности на Софи били заложени за няколко месеца при лихвари, тъй като му трябвали пари за далавера, от която щял да изкара тройно повече.

„След кражбата Софи е опитала да заплаши Гринго, че ще го докладва на полицията, но това само е влошило нещата. Онзи отново й е посегнал, а след това си е събрал багажа и е напуснал къщата й“, споделят потресени приятели на Софи Маринова.

Именно по тази причина певицата беше със счупена ръка. Наплашената от насилието фолк звезда в крайна сметка е предпочела да не подава сигнал за обира в МВР. Тя дори се опита да прикрие побоя, твърдейки, че е пострадала при семейна злополука.

За да забрави за поредното унижение, нанесено й от Гринго, Софи Маринова отпраши на почивка към Малдивите, заедно със сина си Лоренцо и колегите си Преслава и Константин. Мургавата фолк звезда се зарича, че повече няма да се върне при Тодор Давидов. За никого не е тайна обаче, че тя многократно е престъпвала клетвите си по отношение на Гринго, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар