Симона Загорова взриви бомбата с това шокиращо признание

Тя е категорична, че двамата остават родители на Галина
0

Тя е категорична, че двамата остават родители на Галина

Симона Загорова взриви изненадваща бомба за всички с шокиращото признание, което направи.

Тя сложи край на всички спекулации относно личния си живот.

Щерката на Глория призна в национален ефир какво се случва между нея и бащата на дъщеря им Галина – Даниел Милушев. За никого не е тайна, че двамата станаха родители през февруари тази година.

Симона Загорова
Тя е категорична, че двамата остават родители на Галина

Оказва се обаче, че слуховете за проблеми в семейството, са верни. Симона Загорова дори призна, че е разделена с бащата на детето си. Тя направи и още куп шокиращи разкрития в ефира на bTV.

„С Даниел приключихме нашите любовни отношения, но все пак сме родители на Галина и това е най-важното в случая. Аз и моето семейство, както той и неговото семейство, ще участваме в отглеждането й, за да не е ощетена по някакъв начин. Това, което се е случило между нас няма никакво значение. Важното е да е всичко да бъде наред за нея“, заяви тя.

Припомняме, че Глория бе против връзката на дъщеря си с нереализирания младеж. Въпреки всичко Симона Загорова се противопостави и продължи да се среща с него. Не след дълго и забременя. Тези месеци се оказаха изключително трудни за Глория, тъй като Симона вършела глупост след глупост.

Съграждани на Даниел от Доспат издават, че той е мързелив и не е успял да завърши висшето си образование. Няколко месеца лежи на издръжката на певицата, а когато се наложило вече да работи, започнали проблемите със Симона. Тя най-накрая е прогледнала и се е извинила на майка си, че не я е послушала по-рано.

Не съжалява за появата на дъщеря си, която е кръстена на Глория. За отглеждането на бебето помагат всички – няколко дни в седмицата Глория, бабата на Симона, както и свекърва й. Симона Загорова призна, че от зачеването била убедена, че ще има момиче и точно така станало, пише show.blitz.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.