Мария Цънцарова направи изненадващо интимно признание в ефир

0

Двете с Пипи коментираха използването на филтри от известните инфлуенсъри

Мария Цънцарова, която понастоящем е водещ на предаването „Тази неделя“ по bTV, направи неочаквано интимно признание.

Тя коментира актуалните теми за деня, а една от тях бе победата на Златните ни момичета.

„Откакто ставам в 04:30 часа сутринта, то си давам сметка, че най-активното време за спорт е нощта“, пошегува се Мария Цънцарова.

Мария Цънцарова
Двете с Пипи коментираха използването на филтри от известните инфлуенсъри

Малко след това Цънцарова и Петя Дикова-Пипи коментираха използването на филтри върху снимки и видеа на известни инфлуенсъри.

Пипи подчерта, че в редица страни инфлуенсърите са задължени да обявят когато върху тяхна снимка или видео е използван филтър.

„Това, ако го въведат като задължение и в България означава, че ще се пенсионират половината ни инфлуенсъри“, заключи на свой ред Цънцарова, пише blitz.bg.

За никого не е тайна, че Мария Цънцарова е известна в тв бранша със своята болезнена амбициозност. Тя е кадърът, който Би Ти Ви постоянно мята като пинг-понг топка из медията.

Мария е работохолик до мозъка на костите си. Разбира се от отдадеността й към задълженията в телевизията, страдат най-вече нейните близки.

Най-често потърпевш от това е съпругът й Симо Голев. Заради амбицията на Цънцарова да изпъкне сред останалите в нюзрума на Би Ти Ви, преди години тя пропуснала рождения си ден. Вместо най-верните си приятели, събрали се да полеят празника й, тя предпочела да отиде на снимки. Нещо повече – вечерта за напористата журналистка преминала в полицейското управление, където била привикана да дава показания.

„Всички се бяхме събрали, а тя отиде на снимки, уж за половин час, да отметне малко работа. В крайна сметка бе извикана на разпит заради човека, когото разследваше. И двамата стигнаха до Районното. Ние чакахме до полунощ, празнувахме без нея. По-късно разбрахме, че същата вечер Симо е трябвало да й предложи брак, защото там бяхме най-близките й хора. Това все пак се случи, но месец по-късно, на неговия рожден ден“, повдигнаха завесата на събитията, предшествали брака на Цънцарова нейните две куми и най-верни дружки в тв средите – Надя Ганчева и Марина Стоименова.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.