Стана ясно коя красавица ще замести Никол Станкулова и Гери Малкоданска Преглеждания: 973

0
Оценете този post

Дебютът й ще е утре сутрин

Вече е ясно коя красавица ще замести Никол Станкулова и Гери Малкоданска.

Припомняме, че двете синоптички на Нова тв са в отпуск по майчинство, тъй като са в трепетно очакване на вторите си рожби.

Новата синоптичка в редиците на Нова тв, която ще замести Никол Станкулова и Гери Малкоданска се казва Стефани Обадиару.

Никол Станкулова
Дебютът й ще е утре сутрин

Красивата студентка в Софийския университет е наполовина нигерийка откъм бащина линия. Тя е израснала в софийския квартал „Люлин“.
Загубила татко си преди години и това бил един от най-трудните моменти в живота й.
„Времето не лекува, просто притъпяваш болката“, каза тя. Баба й била един от най-важните хора в този труден за нея момент. Иначе се определя като слънчев и позитивен човек, пише „Хотнюз“.

Като дете мечтаела да бъде манекен и да се занимава с телевизия. Към днешна дата спокойно може да се похвали, че тази й мечта се сбъдва.
Екзотичната красавица се е пробвала и при Слави Трифонов във формата „Танцувай с мен“ в неговия трети сезон, защото се занимава и с танци.

Отскоро пък готви, но засега ще трябва да остави всичките си други занимания на заден план, защото ще съобщава прогнозата за времето, заедно с Ники Василковски и Лора Георгиева. Двамата работиха цяло лято без отпуск, защото Никол Станкулова и Гери Малкоданска се оттеглиха в майчинство почти едновременно.

Новата синоптичка признава, че няма опит в телевизията. Тя обаче със завидно самочувствие отбелязва, че ще се научи. Определя се като откритие на Мон Дьо, с който работила по отразяването на церемонията на тазгодишните Оскари.
„Там ме харесаха и след няколко месеца ми се обадиха“, обясни Стефани.
Дебютът й като водеща на прогнозата на времето ще е в понеделник сутрин, пише show.blitz.bg.

Никол Станкулова
Участието й във фрмата „Танцувай с мен“

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.