Проф. Тодор Кантарджиев хвърли всички в шаш. Няма да повярвате с какво се захвана!

Гласувайте за статията

Съставът на журито вече е пълен

Проф. Тодор Кантарджиев хвърли всички в шаш, разкривайки с какво се захваща.

Той, заедно с водещия Николаос Цитиридис, са новите попълнения в състава на журито в осмия сезон на „България търси талант“. Шоуто ще стартира напролет по bTV.

проф. Тодор Кантарджиев

Съставът на журито вече е пълен

Добре познат на цяла България, проф. Тодор Кантарджиев се присъединява към шоуто извън служебните си задължения и популярната си обществена роля от последните месеци и години. С качествата на човек със скрит артистичен талант, невероятно чувство за хумор и професионална способност да погледне на нещата с усмивка и в най-тежките моменти, той се впуска в предизвикателството „България търси талант“. Несъмнено ще допринесе към преобразяването на шоуто през новия сезон.

Припомняме, че Николаос Цитиридис пък се похвали лично в петък вечер, че ще заеме четвъртия стол пред най-голямата сцена за изява на всевъзможни и неочаквани номера в България. Той влиза със заявката да вдигне градуса на настроението, докато търси онези таланти, които в днешно време могат да вдъхновят.

„Новото начало винаги ми действа ободряващо, а новият сезон на „България търси талант“ обещава точно това – ново начало и за участниците, и за журито, а и за мен в телевизията. Обещавам на себе си и на всички пред екрана, да не правя компромиси и да търся новия талант на България – до край“, сподели развълнувано Николаос Цитиридис.

Съставът на журито в любимото шоу по bTV вече е пълен. Вероятно ви прави впечатление, че този път той е нетипичен и различен. За сметка на това пък членовете на журито са очаквано забавни и много весели. Проф. Тодор Кантарджиев и Николаос Цитиридис ще са достойната половина, редом до двете дами – Катерина Евро и Евелин Костова, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар