Симона Загорова призна: С Даниел приключихме нашите любовни отношения! (Още разкрития) Преглеждания: 5908

Симона Загорова призна, че любовните й отношения с бащата на детето й Даниел Милушев са приключили сн. Инстаграм
0
3.4/5 - (5 votes)

Симона Загорова проговори за раздялата с бащата на детето й

Симона Загорова сподели, че се е разделила с Даниел Милушев, който е баща на дъщеря й Галина, но семействата и на двамата ще участват максимално в отглеждането на малкото момиченце.

Глория и Симона Загорова бяха първите гости в новата рубрика на Петя Дикова „Столът на мама“ в предаването „Тази събота и неделя“ по Би Ти Ви. „Песента „Радост-тревога“ я измислихме с баща й, като се прибрахме с колата, като се прибирахме към вкъщи – той измисли куплета, а аз рефрена“, сподели Глория за парчето, което е посветила на дъщеря си.

Раздяла

„Много е мило да напишат песен за теб. Много ми се иска и аз да напиша песен за Галина“, каза Симона. Тя призна също, че с бащата на дъщеря й са скъсали. „С Даниел приключихме нашите любовни отношения. Все пак сме нейни родители, така че и моето, и неговото семейство ще участват максимално в отглеждането на Галина“, допълни Симона.

Загорова сподели, че е знаела, че ще има момиченце. „Имах вътрешен усет, че ще е момиче – бях сигурна. Това е може би най-хубавият момент в моя живот като цяло“, каза младата майка. А Глория допълва, че е била изключително щастлива, когато разбира, че внучката й ще носи нейното име. „Аз бях на седмото небе, като разбрах, че ще е на моето име“, каза поп фолк изпълнителката.

„При мен не беше планирано забременяването, но моята майка му каза да не се притеснявам, защото ми каза, че ще ми помага за отглеждането на детето“, каза Глория. „При Симона беше по същия начин – не беше планирано. Тя забременя след първия месец, след като се запознаха с Даниел. Това е един Божи дар – след като Господ е решил, така трябва да бъде“, допълни тя, предават от life.dir.bg.

Глория сподели, че няма нищо против Галина да я нарича баба. „Нямам нищо против да ме наричат баба. Аз съм баба на Галина – дай Боже всекиму. Това е благословия за всеки един човек и родител“, заяви Глория.

Симона Загорова призна, че любовните й отношения с бащата на детето й Даниел Милушев са приключили сн. Инстаграм
Симона Загорова призна, че любовните й отношения с бащата на детето й Даниел Милушев са приключили сн. Инстаграм

„По-лесно се споделя с бабата, защото имаш голям респект към бащата и майката“, допълва Симона.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.