Хороскоп за 17 октомври, неделя – от Везни до Риби

Хороскоп за 17 октомври, неделя – от Везни до Риби
4 (80%) 1 vote
Хороскоп, публикуван във вестник „Марица“

 

ВЕЗНИ

Идват ви наум необикновени и странни идеи, всичко ново ви се струва интересно и предизвикателно. Все пак не смесвайте измислиците с реалната действителност. Бъдете практични и сериозни, като разумно оценете възможностите си, преди да се заемете с реализацията на плановете. Нужно е да се посъветвате – ще получите добри съвети.

СКОРПИОН

Може да направите много и за себе си, и за околните. Трудностите не ви плашат, справяте се сами и без чужда помощ. Ще се появят нови идеи, творчески планове и замисли. Не всичко обаче е нужно да го правите веднага. Бъдете търпеливи и благоприятен момент скоро ще настъпи.

СТРЕЛЕЦ

Очертава се неспокоен ден. Иска ви се да направите големи размествания, но ви е трудно да прецените ситуацията. Не бързайте, имате време да направите необходимите проучвания и да обмислите всичко. Може да поискате съвет. Парични постъпления ще ви провокират да направите голяма покупка.

КОЗИРОГ

Ако сте настроени делово, в много неща ще постигате успех. Благодарение на решенията, взети днес, пред вас ще се отворят нови възможности. Ще получите неустоимо предложение, но не бързайте да отговаряте. Ще ви бъде от полза, ако се консултирате и получите повече информация.

ВОДОЛЕЙ

Днес няма да имате сериозни проблеми, ако сте внимателни и се въздържате от участие в съмнителни сделки. Изкушенията са наоколо, но здравия ви разум ще помогне да ги избегнете. Бъдете тактични. Съсредоточете се към търсене на компромис и избягвайте излишните спорове.

РИБИ

Откриват се интересни възможности. Вашите идеи са добри и съвременни, а днес ще имате възможност да ги реализирате без особено напрежение. Подходящо време за срещи с хора, чието мнение е важно за вас. Вечерта е подходяща за семейни мероприятия – може да поканите гости или пък вие да гостувате на приятели.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар