Хороскоп за 17 октомври, неделя – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

Очертава се хубав ден, макар и почивен, за сложна, отговорна и важна работа. Може да започнете нови проекти, да реализирате идеите, които дълго време не сте се решавали да започнете. Не се съмнявайте в успеха си. Находчивостта ви ще помогне да постигнете неща, които преди сте считали за невъзможни и нереални.

ТЕЛЕЦ

И днес сте обаятелни, комуникативни и общителни. Няма да имате проблеми с търсене на съмишленици – всеки е готов да ви предложи помощ. Все пак имайте предвид, че далеч не всички, които са близо до вас, са водени от добри намерения. Денят е подходящ да се занимавате с дела, изискващи акуратност и усет към детайлите.

БЛИЗНАЦИ

Енергията и решителността ви ще помогнат да постигнете всички поставени цели. Не мързелувайте – денят като че ли е създаден специално да се трудите усилно. А наградите няма да се забавят и ще надминат вашите очаквания. Възможно е да преодолеете разногласията с ръководството.

РАК

Днес имате шанс да решите някои проблеми от личен план, да преодолеете слабости и съмнения, които са ви пречели да се движите напред. Способни сте, контролирате емоциите си, а в постъпките си се ръководите от здравия разум, така че действайте смело. Чувството ви за хумор ще ви помогне да разредите напрежението наоколо.

ЛЪВ

Денят е пълен със събития, които често се оказват неочаквани за вас. Не вземайте важни решения, преди да се сдобиете с необходимата информация. Не бъдете прекалено доверчиви към околните, особено в бизнес делата. Въздържайте се от големи покупки, минимизирайте разходите си, защото се задава труден период.

ДЕВА

Настроението ви често ще се променя, но в крайна сметка приятните моменти ще са повече. Важна е способността ви да овладеете чувствата си, както и да съхраните здравия си разум и хладнокръвие при всякакви обстоятелства. Това ще ви помогне да взимате верните решения за вас.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар