Меган Маркъл довърши кралицата

Меган Маркъл довърши кралицата
4 (80%) 1 vote

Херцогинята е провела образователен разговор със съпруга си

Херцозите на Съсекс – Меган Маркъл и принц Хари, довършиха Елизабет Втора с това, което направиха.

Те не се поколебаха да лишат кралица Елизабет Втора от единствената възможност да види правнучка си.

Меган Маркъл

Херцогинята е провела образователен разговор със съпруга си

За никого не е тайна, че Съсексови умуваха къде да се проведе церемонията по кръщаването на дъщеря им.
Малката Лилибет Даяна се появи на бял свят в началото на лятото, но все още не е преминала важната църковна церемония.

Дълго време запознати уверяваха, че двойката ще отлети за Великобритания. По този начин те щяха да съчетаят полезното с приятното. Не само щяха да запознаят детето с неговата прабаба, и щяха да го кръстят по всички кралски традиции.

Сега обаче става ясно, че Меган и Хари са се отказали от идеята да ходят до Острова заради церемонията. Маркъл се е погрижила за това, лишавайки кралицата от възможността да види бебето.

„Кръщенето няма да се състои във Великобритания. Няма да има такова“, казва източник на „The Teleghaph“ от Бъкингамския дворец.
Хора от обкръжението на херцозите твърдят, че Меган е провела образователен разговор със съпруга си. Тя му е обяснила, че големите различия в семейството и вниманието на британските медии ще развалят празника на дъщеря им. И съвсем очаквано е получила подкрепата му.

„Струва ми се, че кръщенето ще бъде в родния щат на Меган, при това в абсолютна тайна и без проблемите, които бяха при кръщението на Арчи“, коментира един от експертите на „Express“.
„Кръщенето на Лилибет ще се състои в Епископската църква в САЩ“, пише още „The Telegraph“.
Ако това се случи, пред херцозите ще възникнат нови проблеми.

Щом детето е кръстено в Калифорния, то няма да бъде член на англиканската църква. За да се потвърди това звание, то така или иначе ще трябва да отиде във Великобритания. Херцозите на Съсекс обаче може да планират да го направят по-късно, когато пандемията утихне.

Между другото, преди дни представител на Хари и Меган потвърди, че двамата няма да летят до Лондон за възпоменателно събитие, посветено на принцеса Даяна. То ще се проведе на 19 октомври, пише jenata.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар