Кой е Букетът в „Маскираният певец“? (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Поп фолк изпълнителка се крие в костюма на Букетът в „Маскираният певец“

Поп фолк изпълнителката Рени бе разпозната под маската на Букетът в шоуто на Нова тв „Маскираният певец“. Зрители усетиха характерното за певицата изговаряне на звуците „с“, „ч“, „ш“ и свързаха с нея основната част от уликите зад скрития в костюма участник, които предаването предостави.

Красноречиви улики

Още с първото си изпълнение в шоуто Букетът бе разпознат като изпълнителка от фолк средите, тъй като уликите бяха твърде красноречиви, за да има каквото и да е объркване по темата.

В тях бе посочено, че става въпрос за човек, когото хората „винаги са харесвали и са го търсили за различни поводи“, а самият той „никога не е отказвал да стане част от празника на всеки, който иска да се радва на неговите цветя, красота и присъствие“.

И тъй като гласът е женски, става ясно, че в костюма се крие изпълнителката, която е била канена на всевъзможни празници – сватби, кръщенета и банкети, а това най-често се случва при поп фолк певиците.

Работа в скандинавските страни

Една от най-уязвимите улики е, че в миналото Букетът е работил в скандинавските страни, което е още една „сламка“, която води към поп фолк изпълнителката Рени, пише „Уикенд“. В началото на своята кариера тя пее в Норвегия, като репертоарът й тогава е от поп и рок песни.

Рени се крие в костюма на Букетът в "Маскираният певец" сн. Инстаграм

Рени се крие в костюма на Букетът в „Маскираният певец“ сн. Инстаграм

В уликите се набляга и на широката усмивка на маскираната личност, а това отново води към Рени. Тя е позната като най-усмихнатата представителка на лекия жанр, предават от show.blitz.bg. Алекс Раева, която е част от панела в „Маскираният певец“, предположи, че в костюма на Букетът се крие Жана Бергендорф, а гост панелистът Гала бе категорична, че това е нейната съседка Бони.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар