Тодор Кантарджиев става част от журито в „България търси талант“ (Подробности)

Тодор Кантарджиев става част от журито в „България търси талант“ (Подробности)
2 (40%) 1 vote

Тодор Кантарджиев и Николаос Цитиридис са новите попълнения в журито на „България търси талант“

Професор Тодор Кантарджиев и Николаос Цитиридис са новите попълнения в състава на журито на осмия сезон на „България търси талант“ тази пролет по Би Ти Ви.

Добре познат на цяла България, професорът се присъединява към шоуто си извън служебните си задължения и популярната си обществена роля от последните месеци и години. С качествата на човек със скрит артистичен талант, невероятно чувство за хумор и професионална способност да погледне на нещата с усмивка и в най-тежките моменти, той се впуска предизвикателството „България търси талант“, за да допринесе към преобразяването на шоуто през новия сезон.

С усет към забавното и смешното, с бърза мисъл и завиден интелект, професор Кантарджиев ще бъде първи с остроумните отговори и коментари, но и безпощадни критерии.

„Дойде време да мислим позитивно, дойде време да се откажем от страха и недоверието, дойде време да се забавляваме, но да имаме едно наум“, каза професорът преди да влезе в ролята на жури.

Николаос Цитиридис

Четвъртият стол в предаването ще бъде зает от Николаос Цитиридис. Известен с комедийните си, музикални, литературни и още много други артистични заложби, той влиза в журито на „България търси талант“ със заявката да вдигне градуса на настроението, докато търси онези таланти, които в днешно време могат да вдъхновят изключително взискателната млада публика в ефира и дигиталните платформи на Би Ти Ви, предават от ladyzone.bg.

„Новото начало винаги ми действа ободряващо, а новият сезон на „България търси талант“ обещава точно това – ново начало и за участниците, и за журито, и за мен в телевизията“.

Тодор Кантарджиев става част от журито на "България търси талант" тази пролет по Би Ти Ви сн. YouTube

Тодор Кантарджиев става част от журито на „България търси талант“ тази пролет по Би Ти Ви сн. YouTube

Обещавам на себе си и на всички пред екрана, да не правя компромиси и да търся новия талант на България – до край“, сподели развълнувано Николаос Цитиридис. До Цитиридис и Кантарджиев в журито ще застанат и Катето Евро и Евелин Костова.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар