Елизабет Втора спира алкохола (Вижте защо)

Елизабет Втора спира алкохола (Вижте защо)
5 (100%) 1 vote

Елизабет Втора е решила напълно да се откаже от консумацията на всякакви алкохолни напитки по препоръка на лекаря й

Британската кралица Елизабет Втора е решила напълно да се откаже от консумацията на всякакви алкохолни напитки по препоръка на лекаря си, съобщава вестник „Дейли телеграф“.

Медицинският съвет към кралицата от нейния лекар не е свързан със здравословни проблеми на Елизабет Втора. Той е даден като „предпазна мярка“, твърдят източници, близки до Бъкингамския дворец.

Тази година Елизабет Втора навършва 95 години. Кралицата е решила да спази лекарската препоръка, тъй като иска да е в отлична форма за отбелязването на седемдесетата годишнина от възкачването си на престола, която ще бъде през 2022 година.

„Тя иска да се чувства възможно най-добре, за да се наслади на предстоящите летни тържества, а наскоро лекарите й казаха, че ограничаването на алкохола ще бъде от голяма полза. Кралицата никога не е пила много“, обяснява източникът на „Дейли телеграф“, цитиран от БТА.

Елизабет Втора спира с алкохола по препоръка на лекаря й сн. YouTube

Елизабет Втора спира с алкохола по препоръка на лекаря й сн. YouTube

Елизабет Втора понякога си позволява алкохолна напитка вечер, според британските медии, предават от life.dir.bg. Тя е любителка на сухо мартини, като честта да го приготвя винаги е била на покойния й съпруг принц Филип. Херцогът на Единбург почина през април тази година.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар