Бритни Спиърс вече празнува Коледа (Подробности)

Бритни Спиърс взе решение да празнува Коледа по-рано, за да има повече радост в живота й сн. Инстаграм
0

Бритни Спиърс вече е украсила елхата в дома си

Бритни Спиърс вече носи духа на коледните празници. 39-годишната попзвезда сподели снимка на елха в официалния си акаунт в социалната мрежа Инстаграм, поставена във всекидневната на дома й.

Към кадъра Бритни споделя, че тази година е решила да празнува Коледа „много по-рано“, за да „има повече радост“ в живота й. Решението певицата е взела след дълго продължилата съдебна битка между нея и баща й за прекратяване на попечителството върху нея от страна на родителя й.

Страх от свободата

„Ще бъда честна и ще кажа, че чаках толкова дълго, за да се освободя от ситуацията, в която се намирам… и сега, когато това се случва, се страхувам да направя каквото и да било, защото ме е страх, че ще направя грешка!!!“, написа Бритни в Инстаграма си към снимката с коледната елха.

Певицата признава, че след като 13 години са й казвали какво и как да прави, сега се страхува да не направи нещо нередно, предават от ladyzone.bg.

На 29-ти септември Бритни най-накрая успя да се освободи от попечителството на баща й. Той беше официално отстранен от длъжността си на настойник на имуществото на певицата, след като изпълняваше тази длъжност в продължение на 13 години. За временен негов наследник до края на годината е назначен счетоводителят Джон Забел.

Бритни Спиърс взе решение да празнува Коледа по-рано, за са има повече радост в живота й сн. Инстаграм
Бритни Спиърс взе решение да празнува Коледа по-рано, за да има повече радост в живота й сн. Инстаграм

Под кадъра с коледната украса феновете на Бритни изразяват своята подкрепа към певицата и й изпращат любовта си.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.