Ами Алберт?! Шарлийн Монакска: Нямам търпение да се прибера заради децата!

Шарлийн Монакска сн. Инстаграм
0

Шарлийн Монакска няма търпение да се върне у дома заради семейството си

Принцеса Шарлийн Монакска заяви, че „няма търпение да се прибере при децата си“, но не споменава съпруга си принц Алберт в ново интервю, дадено пред медиите в Южна Африка . Принцесата на Монако изрази желание да се върне в Монте Карло, но не заради съпруга си, а за да се събере с близнаците им.

43-годишната Шарлин, която е родом от Зимбабве, вече близо осем месеца е в Африка. Продължителното й отсъствие бе обяснено с операция на синусите, заради която не може да пътува, а след това и с нова инфекция. Принцесата на няколко пъти дори бе приемана в болница и претърпя още няколко интервенции. Според последните новини от княжеството, тя много скоро ще се върне. Принц Алберт я очакваше буквално преди седмици, но поредна инфекция я принуди да остане в Африка. Което пък разпали разпали предположенията, че кралската двойка може да се е насочила към развод.

Двамата категорично отрекоха слуховете за разрив и казаха, че отсъствието на Шарлийн се дължи на тежка инфекция на синусите. Това принуди принцесата да откаже присъствие на ключови събития, включително 10-годишната от сватбата си и първия учебен ден на децата, пише „Дейли мейл“.

В ново интервю, което се състоя по-рано този месец и беше споделено на страницата на Instagram от Шарлийн по -рано днес, кралската особа казва, че „ужасно й липсват децата, Жак и Габриела“. И добавя: „Ако има майка, която е разделена от децата си в продължение на месеци, тя вероятно ще се чувства по същия начин, по който се чувствам и аз.

Шарлийн Монакска сн. Инстаграм
Шарлийн Монакска сн. Инстаграм

Принцесата обаче не споменава и дума за принц Алберт. А той самият, независимо от декларациите колко обича съпругата си, не е безучастен към женската красота. Напоследък медиите го забелязват в компанията на актрисата Шарън Стоун все по-често. А това породи доста предположения в Монте Карло…

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.