Кейт Мидълтън с нова визия: Време ми е да остарея (+ Коментарите на стилистите й)

Кейт Мидълтън с нова визия: Време ми е да остарея (+ Коментарите на стилистите й)
3.67 (73.33%) 3 votes

Кейт Мидълтън сменя стила

От изправените коси в първите години на брака си, през елегантния кок, до романтичните къдрици – Кейт Мидълтън обича промените. Херцогинята на Кеймбридж с удоволствие експериментира с външния си вид, особено когато става въпрос за прическите й. Виждали сме я и с коса до раменете, прибрана в елегантен кок, стилен венец и любимата й конска прическа. Преди дни обаче Кейт се появи видимо преобразена. И макар на пръв поглед да не й личи, стилистите и фризьорите в един глас възкликнаха, че херцогинята кардинално е променила стила си. И според тях тя дава ясен знак, че е готова да остарее.

Доскоро Кейт можеше да бъде забелязана с тъмнокестенява коса, фризирана на вълни, оформени в подскачащи букли в долната част на кичурите й. Прическа, която й придаваше не само младежки вид, но и доста по-дръзка визия.

От няколко седмици Кейт залага на по-умерен стил, а освен това прави впечатление, че херцогинята видимо е изрусила косата си. От махагоновите и тъмношоколадови нюанси, към златистокестенявия цвят, докато стигна до тъмен лешник – Кейт определено е променила вида си. Прави впечатление, че косата на херцогинята вече не е до раменете, а се спуска по гърба й. И което е най-фрапиращо – лишила се е от буклите за сметка на романтични вълни.

Стилистът на знаменитостите Том Смит заяви пред „Дейли мейл“, че това е една модерна визия, която Кейт налага, докато се подготвя да поеме ролята си на кралица. А фризьорът на знаменитости Джеймс Джонсън твърди, че новият имидж на Кейт е по-смекчен, по-романтичен и изглежда по-ефирен и лесен за поддържане. „Приятно е да видиш, как тя се обръща към прически, които са по-подходящи за възрастта й. Освен това изглежда доста по-мека, по-стилна. Готова да бъде кралица“.

Кейт Мидълтън с нова визия сн. Инстаграм

Кейт Мидълтън с нова визия сн. Инстаграм

Други смятат, че Кейт може би работи с нов екип, но няма индикации за промяна в този ресор. Трети са убедени, че херцогинята дава знак, че е готова за зрелостта. И не се страхува да остарява, пише „Дейли мейл“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар