Адел разкри: Синът ми не се вълнува, че съм звезда! (И как се справя със славата й)

Гласувайте за статията

Тя е най-голямата звезда в шоубизнеса, но за сина си е просто „мама“. Певицата Адел за първи път проговори за семейния си живот.

Изпълнителката, която се разведе с бившия си съпруг – филантропа Саймън Конецки след седем години съвместен живот и един син, признава, че не й е лесно. Още повече, когато трябва да дели времето си между сина си и кариерата си. За 8-годишния Анджело обаче не е проблем, че майка му е звезда. Той дори не се впечатлява от факта, че певицата е толкова популярна.

„Той си пада по геймърите, харесват му птици като фламингото и всички останали, но изобщо не се притеснява от мен.“, споделя изпълнителката. „Изобщо не му пука, че съм известна. Той е като: „Ти си толкова заета през цялото време сега, бла-бла-бла и т.нат. Но не, въобще не го интересува, че съм знаменитост и винаги ме сравнява с други майки“, споделя още изпълнителката, цитират от „Дейли мейл“.

Синът на певицата не се впечатлявал дори от последователите на майка си. Нещо повече – Адел била принудена да търпи критики, че няколко геймър звезди имат по-голяма аудитория от нея.

„Онзи ден той ми обясняваше колко последователи в YouTube имам. И накрая ми заяви, че това не е толкова много, колкото печелят големите геймъри. Бях като: „Добре хлапе, благодаря за това.“ Отново не се впечатли изобщо. Той все още не е наясно с това, което правя.“

Певицата със смях споделя, че опитала да го заведе веднъж на репетиция. Синът й търпеливо я изслушал, след което заявил, че любимият му геймър би се справил по-бързо и по-добре от нея. От тогава звездата е категорична, че не смее да се доказва пред сина си.

Адел с неочаквани откровения сн. Инстаграм

Адел с неочаквани откровения сн. Инстаграм

Що се отнася до бившия й съпруг, смята се че Конецки живее в една от къщите й в Бевърли хилс, за да е по-близо до сина им. Двамата са се споразумели на съвместно попечителство за детето.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар