Пука ли й, че е напълняла?! Пухкавата Деми Ловато на пазар с Парис Хилтън (Снимки)

Гласувайте за статията

Деми Ловато пълнее и не й дреме

След като преживя няколко близки срещи със смъртта, певицата Деми Ловато заряза опитите да влезе в рамките на звездите от Холивуд. Певицата си хапва сериозно, взима си редовно лекарствата и не й дреме, че е напълняла. Преди дни изпълнителката бе засечена на пазар с колежката си и близка приятелка Парис Хилтън. Двете обиколиха бутиците в Западен Холивуд и събраха погледите. И докато Парис бе абсолютно шикозна с късата неоновозелена рокля и чанта с пайети, Деми изглеждаше изключително небрежна с високите боти с широк ток, с чантата с череп и с фланелена риза. Деми бе навила ръкавите, за да се виждат и татуировките й. Любопитна подробност е, че звездите пристигнаха с розовото BMW на Парис Хилтън. Същото, което звездата си купи след двудневния престой във „ВИП Брадър“ в България.

Двете звезди видимо се забавляваха в компанията си и се чувстваха удобно една с друга, отбелязва американския таблоид TMZ.

Както е известно, Парис скоро трябва да се омъжи. Засега милиардерската наследничка не дава никакви коментари по темата, но се смята, че вече е купила роклята, избрала е поканите и е почти готова с подготовката за сватбата.

Деми, която участва в новия сериал на компанията Peacock Original, наречен „Неидентифициран“ ще бъде видяна да пътешества в търсене на космически форми на живот.

Деми Ловато е просто неузнаваема сн. Инстаграм

Деми Ловато е просто неузнаваема сн. Инстаграм

Наскоро певицата призна, че я дразни да ги наричат „НЛО“ и предпочита прозвището извънземни или космически хора за обитателите на Космоса. Тя заяви още, че е много развълнувана от тази тематика и с интерес очаква да научи повече за тях. От друга страна, певицата коментира и теглото си. Тя додаде, че след като едва не умря от свръхдоза преди около година, вече се опитва да води пълноценен живот. И не й пука от излишните килограми, които е натрупала. Защото иска да бъде просто щастлива.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар