Гринго ограбил Софи Маринова и избягал (Подробности)

Гласувайте за статията

Гринго заряза Софи Маринова заради друга жена

Софи Маринова е била ограбена от доскорошния си съпруг Тодор Давидов-Гринго преди поредната им раздяла, научи „Уикенд“ от близки до ромската изпълнителка. Отскоро Софка и мускулестият мачо отново са разделени.

Според светската мълва Гринго вече си има нова интимна тръпка – знойна перничанка без сериозна професия, но с две деца от първия брак. Близки до Софи Маринова разказват, че попфолк звездата е събрала сили да изгони фаталния мъж преди около месец, след като Гринго ошушкал без знанието й златни накити и ценности от дома им в Етрополе.

Нагла кражба

Наглата кражба била установена почти веднага от Софка, а възлюбеният й невъзмутимо си признал за престъплението. Според нелепото му обяснение, златните ценности на Маринова били заложени за няколко месеца при лихвари, тъй като му трябвали пари за далавера, от която щял да изкара тройно повече.

„След кражбата Софи е опитала да заплаши Гринго, че ще го докладва на полицията, но това само е влошило нещата. Онзи отново й е посегнал, а след това си е събрал багажа и е напуснал къщата й“, споделят потресени приятели на Софи Маринова.

Именно поради тази причина изпълнителката бе със счупена ръка. Наплашената от насилието фолк звезда в крайна сметка е предпочела да не подава сигнал за обира в МВР. Софи твърдеше, че е пострадала при домашна злополука.

Почивка на Малдивите

За да забрави за поредното унижение, нанесено й от Гринго, Софи Маринова отпраши на почивка към Малдивите. Заедно с изпълнителката там са и синът й Лоренцо, Преслава и Константин. Маринова се зарича, че повече няма да се върне при Тодор Давидов-Гринго, макар и многократно да е престъпвала клетвите спрямо него.

Софи и Гринго се ожениха през 2019-та година, но бракът им продължи само 5 месеца, преди да бъде разтрогнат по взаимно съгласие от съда в Етрополе. Заради развода се стигна след поредица от побои, нанесени на поп фолк изпълнителката от Гринго. При един от тях ръката на Софи беше счупена и тя дълго време бе гипсирана.

След развода обаче Софи отново прибра Гринго, а през последната година двамата на два пъти се събираха и разделяха. Приятели на Маринова са на мнение, че тя е развила стокхолмски синдром от Гринго. Според думите им, Тодор Давидов използвал като банкомат певицата и често й кръшкал безцеремонно с друго жени.

„Софи е похарчила стотици хиляди левове за Гринго, изхранва го от години и покрива комарджийските му дългове. За благодарност този мангасарян я биеше като тъпан“, гневят се на Тодор Давидов близки до Софка.

Бурната любов между Софи и Гринго започна през 2016-та година. Година след началото на връзката им мачото бе арестуван и тикнат в затвора за 10 месеца заради изнудване на айтоски бизнесмен.

Гринго ограбил Софи Маринова и избягал сн. Инстаграм

Гринго ограбил Софи Маринова и избягал сн. Инстаграм

Това лято Гринго отново бе задържан за денонощие в Айтос, след като полицията нахлу в родната му къща посред нощ. Според обясненията на Тодор Давидов, той бил натопен, че притежава незаконно оръжие и множество румънски СИМ карти. При обиска в дома му полицията не открила нищо. Според запознати Гринго е бил заподозрян, че участва в престъпна банда, занимаваща се с телефонни измами, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар