Любима снаха ли? Кейт Мидълтън дразни принц Чарлз и Камила (Всичко за драмата)

Любима снаха ли? Кейт Мидълтън дразни принц Чарлз и Камила (Всичко за драмата)
3.6 (72%) 5 votes

Синът на британската кралица се оказва в неудобно положение

Кейт Мидълтън и принц Уилям поемат все повече отговорности, поверени им от кралицата Елизабет II. Въпреки факта, че херцогът на Кеймбридж е втори по ред за кралския трон след баща си, мнозина го виждат като бъдещ крал.

Англичаните са свикнали с Катрин и нейния съпруг – и са уверени, че ще могат не само да поддържат образа на монархията, но дори да увеличат нейната популярност. Отговорни родители, усърдни последователи на кралските събития, очарователни млади хора – изглежда, че херцозите наистина са идеални за ролята на краля и съпругата му.

Експертът Ричард Идън обаче е сигурен, че кралското семейство не може без вътрешни проблеми. Според специалиста принц Чарлз започнал да се дразни от снаха си и собствения си син. По време на неотдавнашната премиера на филма за Джеймс Бонд в Лондон, Катрин блестеше с достоен за Оскар вид : изглеждаше като истинска холивудска дива .

Кейт Мидълтън със съпруга си и принц Чарлз с Камила
Легион-медия

Самият Чарлз и съпругата му присъстваха на събитието, но това обстоятелство почти не беше забелязано както от папараците, така и от световните таблоиди. „Принцът навремето винаги се дразнеше от вниманието, което принцеса Даяна получаваше редовно. И сега, още преди да стане монарх, той беше засенчен от собствения си син и жена му ”, цитира думите на кралския експерт Daily Star.

Без да искат херцозите откраднаха цялото внимание за себе си, а свекъра и свекървата останаха на заден план, коментират драматичната ситуация феновете, предават от graziamagazine.ru.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар