Лора Крумова притиска Сотир за…

Тази идея не й е безразлична
0

Тази идея не й е безразлична

Лора Крумова напоследък все по-често започва да притиска Сотир да изпълни едно нейно желание.

Двамата са заедно от 12 години.
Припомняме, че Лора Крумова и Сотир са заедно от 12 години.
Двамата се запознават още през далечната 2009 г. Въпреки дългото време в съвместно съжителство и две деца, те все още не са минали под венчилото.

Лора Крумова
Тази идея не й е безразлична

Тази есен Лора Крумова се завърна в ефира на Нова телевизия с публицистичното предаване „На фокус“.

Идеята за сватба обаче не била безразлична на журналистката, която не обича да вади личния си живот на показ. Под подстрекателството на своя колега Ники Дойнов, който стана младоженец на 49-годишна възраст през миналата лято, Крумова решила, че не е късно и тя да се види като булка.

Новинарят дори я убеждавал той да помогне за организацията на сватбеното ѝ тържество и препоръчал със Сотир да го направят в бутикова винарна край Ивайловград. Припомняме, че именно там самият Дойнов се взе с половинката си – брокерката на недвижими имоти Петя, на Еньовден това лято.

Лора Крумова се впечатлила от тяхното тържество, макар да не била сред поканените, и споделила на мъжа си за плановете си.
С него обаче имали известни различия по отношение на локацията, тъй като той е силно свързан с морето. Сотир бил по-склонен да ѝ каже заветното „да“ на плажа.

Изглежда вземането на решението къде да е тържеството, тепърва предстои

Известно е, че той е собственик на училище за сърф. През топлите месеци на годината двамата с телевизионерката живеят на каравана на един от родните къмпинги.
През зимата пък той се препитава, давайки уроци по ски и алпийски дисциплини.

Лора Крумова също се колебаела дали сватбата им да не бъде морска. Така щяло да е по-лесно и откъм организация, тъй като повечето им приятели също са къмпингари. През лятото те редовно се събират да купонясват край караваните заедно. Журналистката, която през август стана на 42, искала да се омъжи още през следващото лято.

Позитивното от отлагането на брака им със Сотир било, че и двете им деца – Явор и Мина, щели да могат да присъстват на сватбата на мама и татко и да имат ясни спомени от нея.
Синът на тв водещата е вече на 8 години и е ученик. По-малката му сестричка в началото на септември навърши 3 годинки.

Припомняме, че Лора се престраши да стане майка повторно на 39-годишна възраст, точно когато бе на върха на кариерата си и водеше успешното предаване „Събуди се“.
Не след дълго обаче тя бе тихомълком освободена от предишното ръководство на Нова тв.

Близо година Крумова работи като зам. главен редактор на шоуто на Николаос Цитиридис. След като орязаха бюджета му и съкратиха ефирното му време до само половин час, тя направи трансфер обратно при старите си работодатели, пише retro.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.