Хороскоп за 15 октомври, петък – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ
Днес сте особено мнителни и остро реагирате на неща, които в друго време няма да забележите. Имайте предвид, че всички въпроси може да обсъдите спокойно и конструктивно. Втората половина на деня ще е по-ползотворна и приятна. Ще постигнете повече, отколкото сте очаквали в действителност.
СКОРПИОН
Работата днес ще се окаже повече, отколкото сте очаквали. Ще трябва да побързате, за да успеете навсякъде. Помощта от партньори ще ви е нужна. Възможни са неочаквани срещи и необичайни запознанства. Не винаги първите впечатления ще се окажат верни. Бъдете внимателни с хора, които искат да завоюват симпатията ви.
СТРЕЛЕЦ 
Сутринта ще се наложи да вършите няколко неща едновременно, но това няма да се отрази на качеството. Нищо няма да пропуснете и във всички области ще имате добри резултати. Ще ви зарадват с новини за близките ви, а и ще получите интересни предложения. Вероятни са неголеми парични приходи.
КОЗИРОГ
Очертава се напрегнато начало на деня. Хората около вас често ще се бъркат в работа ви и това ще изнервя обстановката. Ще трябва да изгладите отношенията, да избегнете конфликтите и да запазите добрия тон. По-късно, дългоочаквани срещи ще ви отърсят от напрежението. 

ВОДОЛЕЙ 
Очаквайте много срещи или запознанства, които ще ви направят силно впечатление и ще помните дълго. Ще се появят нови идеи и планове. Може да насочите вниманието си и към решаване на финансови въпроси. Интуицията няма да ви подведе. Привечер очаквайте добри новини.
РИБИ
Началото на деня е успешно. Ще се справите с нещата, които дълго време сте отлагали. Ще получите помощ от неочаквани места, а някои ще спечелят влиятелни партньори. Втората половина на деня ще е по-спокойна. Подходящо време е за почивка, а не за нови начинания или отговорна работа.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар