Славена Вътова аут от „България търси талант“. Кой заема мястото й?

Гласувайте за статията

Шоуто се завръща напролет

Оказва се, че Славена Вътова е аут от журито на предстоящия сезон на „България търси талант“.

Нейното място ще бъде заето от актрисата Евелин Костова. Именно тя ще е новото, свежо и очарователно попълнение в състава на журито.

Славена Вътова

Шоуто се завръща напролет

Актрисата е позната на зрителите от сериала „Съни Бийч“, както и от ролите си в киното и театъра. Красавицата ще заеме един от четирите стола на журито в обичаното шоу за таланти тази пролет.

Харизматична Евелин Костова обещава да бъде много страстна. Въпреки това обаче, тя ще е и абсолютно безпристрастна в преценката си към всеки талант, който се изяви на сцената.

„Знам добре как се чувства човек, когато всички прожектори са насочени към него и какво е „да ти трепери под лъжичката“. Ще дам всичко от себе, за да открием най-уникалния, цветен и неповторим талант на България в този нов сезон. Вълнувам се много, защото за първи път в живота си няма аз да съм на сцената, а ще стоя пред нея. Тази роля е много различна, отговорна и вероятно ще ми хареса много“, сподели за новото си амплоа Евелин.

В съседство на младата актриса, своето място в журито запазва по-опитната на сцената и в живота, а и в „България търси талант“, актрисата – Катето Евро.
Любимото семейно шоу се завръща през пролетта в ефира на Би Ти Ви. Снимките на новия сезон започват след броени дни, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар