Хороскоп за 15 октомври, петък – от Овен до Дева

0

Хороскоп, публикуван във вестник „Марица“

ОВЕН

Очертава се успешен ден. Сутринта може да обсъждате въпроси, свързани с финанси, работа и бизнес. Деловата ви интуиция е доста изострена. Благодарение на нея взимате правилните решения, дори и да нямата пълна информация. Не пренебрегвайте и рутинни задачи, колкото и скучни да са.
ТЕЛЕЦ
Ако сте спокойни и търпеливи, денят ще е успешен. Действайте спокойно и внимателно. Опитът ще ви помогне. Може да експериментирате или да търсите необичайни пътища към целите си, но ще бъде грешка да очаквате прекалено много или да разчитате на бързи победи. По-добре е да се заредите с търпение.
БЛИЗНАЦИ
Днес заложете основно на търпението. Не бързайте с изводи и решения. Важно е да обмислите всичко добре. Някои от вас ще намерят и надеждна подкрепа. Постепенно денят ще става все по-благоприятен. Работата ще ви спори и бързо ще постигате необходимите резултати. Отделете време и за почивка.
РАК
Ден за делови преговори и обсъждане на всякакви важни теми. Лесно намирате нужните думи и подбирате аргументи, за да отстоявате позицията си. Вечерта е отлично време да смените обстановката. Няма време за скука, а и приятелите не ви дават такава възможност – постоянно сте в компания.

ЛЪВ
Предстои ви да се грижите не само за себе си, но и за останалите около вас. С удоволствие подкрепяте тези, които са се заели с нещо ново. По-късно тези хора ще станат ваши надеждни партньори. Заемете се и с решаването на някои финансови въпроси. Може да получите пари от неочаквано място.
ДЕВА
Отлично ще се разбирате с хората в обкръжението ви. Деловите и личните срещи ще ви радват и ще преминават успешно. Околните веднага ще забелязват силните ви страни. Очаквайте предложения за сътрудничество или участие в големи проекти. Близките ви също се радват на грижите и вниманието ви.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.