Навръх рождения й ден: Неприятна изненада за Мария Цънцарова! (виж тук)

0

Мария Цънцарова е отдадена изцяло на кариерата си!

Мария Цънцарова е известна в тв бранша със своята болезнена амбиция. Разследващата репортерка от Карлово по стечение на обстоятелствата е партнирала на Антон Хекимян в сутрешния блок, отменяла е Светослав Иванов в „120 минути“ и Цветанка Ризова в „Лице в лице“, а от миналия месец вече е водеща в новия сезон на „Тази събота и неделя“.

Мария Цънцарова
Водещата Мария Цънцарова в полицията за ЧРД

Желанието на Църцарова да се докаже в професията си обаче граничи с абсурда. Мария е работохолик до мозъка на костите си и най-редовно близките ѝ страдат от отдадеността й към задълженията й в телевизията.

Най-често потърпевш от това е съпругът й Симо Голев. Двамата се знаят още от училище, но се залюбват в студентските си години.

Заради амбицията на Цънцарова да изпъкне сред останалите в нюзрума на Би Ти Ви преди години тя пропуснала рождения си ден, защото вместо при най-верните си приятели, събрали се да полеят празника ѝ, предпочела да отиде на снимки.

Нещо повече – вместо във вдигане на наздравици вечерта за напористата журналистка преминала в полицейското управление, където била привикана да дава показания.

„Всички се бяхме събрали, а тя отиде на снимки, уж за половин час, да отметне малко работа. В крайна сметка бе извикана на разпит заради човека, когото разследваше. И двамата стигнаха до районното. Ние чакахме до полунощ, празнувахме без нея. По-късно разбрахме, че същата вечер Симо е трябвало да й предложи брак, защото там бяхме най-близките й хора.

Това все пак се случи, но месец по-късно, на неговия рожден ден“, повдигнаха завесата на събитията, предшествали брака на Цънцарова, нейните две куми и най-верни дружки в тв средите – Надя Ганчева и Марина Стоименова, пише сайтът Ретро.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.