Поредната: И Елен Колева си отряза носа! (още разкрития) Преглеждания: 910

И Елен Колева с нов обонятелен орган
0
Оценете този post

Елен Колева си смени носа, не остана по-назад!

Неузнаваема е станала Елен Колева. Актрисата е легнала под ножа за няколко корекции, сочат последните снимки на звездата от „Шивачки“. Колева се подлага на модерната напоследък ринопластика.

Елен Колева
И Елен Колева с нов обонятелен орган

Тя е поредната звезда, която си прави подобна интервенция. Но е една от малкото актриси с такъв вид операция. Носът на Елен вече е чисто нов. След интервенцията той е доста по-тънък и с чипа форма, а не както преди. Колева премахва леката гърбица до ноздрите.

Елен от години иска да се отърве от дефекта по носа си, ала все отлага. Едва сега, след като редица знаменитости в България си го „тунинговат“, и тя решава да легне под ножа.

Актрисата не спира с интервенциите, след като оправя носа си. Звездата, която вече се представя като Елен Калевска, е променила и други части от лицето си. Синеоката хубавица е изпънала несъвършенствата по лицето си. Чрез фильри тя опъва бричките по челото.

Феновете на Елен коментират, че актрисата е напълнила устните си с хиалурон. Те изглеждат по-обемни, отбелязват последователи на звездата от „Шивачки“.

Според тях промените във външния вид на любимката им се дължат на нов мъж. Слуховете твърдят, че Елен е залюбила доста по-млад мъж от нея. Актрисата е на 37 години. С корекциите тя иска да изглежда по-млада и секси за новата си любов.

Елен претърпява провал след провал в любовния си живот. Последното известно гадже на нисичката актриса бе кипърецът Андреас.

Двамата живееха заедно на Острова на Афродита. Бяха влюбени и стягаха сватба, ала изведнъж отношенията им се развалиха, пише вестник „България Днес“.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.