Тони Димитрова сподели разтърсваща лична история

Гласувайте за статията

Все още я боли за премълчаното време

Тони Димитрова сподели изключително лична история.

По този начин тя предизвика много бурни реакции сред последователите й в социалните мрежи.

Обичаната бургаска изпълнителка върна лентата назад и определи познанството си с Ева Найденова от „Тоника“ като съдбовно.
„Има нещо неслучайно и съдбоносно между нас. Когато бях в четвърти клас и живеехме в Сливен, майка ми беше дала пари за обувки. Вместо тях, аз си купих първата плоча на Тоника. Много ги харесвах, обичах песните им и не ми пукаше, че ще я карам със старите обувки! Животът ми беше песен с песните на Тоника.

Тони Димитрова

Все още я боли за премълчаното време

Понеже тя пееше много силово, татко, които има много фино чувство за хумор я кръсти интервентката, т.е. нападателката. Много години минаха и след точно 22 г. се запознахме. Тя и Гого ме намериха тук в Бургас. Първото шоу за пеещи хора беше тяхното, единствени в България и беше много популярно“. Това пише Тони Димитрова във Фейсбук страницата си.

И продължава така:
„Явих се с огромен страх, и щях да припадна, когато тя силна-вилна дойде при мен, след като си изпях песента и ми се скара почти: “Ти къде си била досега?”.
И оттогава станахме много близки, много, наши си. Пеехме заедно, пътувахме, смеехме се. Питах ги за толкова много неща, които не разбирах в нашата професия. Бяха моя много голяма опора! Гого често ми казваше: „Обичам те, защото си като мен, никога не тръгваш с мисълта за пари!“

Те разбрали първи, че е бременна

Те бяха първите, които разбраха, че чакам дете. Колко ни беше хубаво като пътувахме с червеният им бус. Аз отпред до Гого, а Евита – отзад и не спирахме да говорим, да си разказваме и да се давим от смях. Усмихнати са ми всичките спомени с тях! Е, в един период между нас настана мълчание. Взех страна в един спор, и още ме е яд на мен си, че не отидох да си говорим, а рязко поех в посока, различна от тяхната. След време всичко се оправи, но още ме боли за премълчаното време.

Когато Гого се разболя, видях, как тази крехка жена правеше чудеса, не се умори, не се оплака. Не искаше да го пусне, та кой иска да се разделя с хора като Гого! Вече няколко години моята Евита е сама. И пак не се оплаква, грижи се за майка си и пак е с това смело сърце и топли ръце. Скоро трябваше да ходя при нея, в Айтос. Когато казах на татко къде отивам, той, който е с деменция вече повече от три години, изведнъж светна и ми каза: „Ааа, при интервентката отиваш!“.

Днес мила моя (13 ноември) имаш рожден ден! И пак ще го отпразнуваме заедно! С хубави хора до нас! Ти заслужаваш толкова много! Обичам те от цялото си сърце! Честит рожден ден, Ева!“. Това написа Тони Димитрова във Фейсбук страницата си, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар