Христо Бакърджиев с разтърсващи разкрития за Сашка Васева Преглеждания: 16016

Оказва се, че не са обявявали дарителска сметка
0
Оценете този post

Оказва се, че не са обявявали дарителска сметка

Както вече стана ясно, здравословното състояние на чалга изпълнителката от близкото минало – Сашка Васева, е много тежко.

Към момента тя се намира в лечебно заведение в чужбина и се нуждае от спешна животоспасяваща операция на мозъка.

Сашка Васева
Оказва се, че не са обявявали дарителска сметка

За това за първи път от Германия говори мъжът й Христо Бакърджиев:
„Състоянието й е проблематично. Нуждае се от много спешна операция заради тумора, открит в мозъка й. И въпреки обстоятелствата, се държи психически, има вяра за оздравяване“, разкри той в ефира на Нова тв Бакърджиев.

През цялото време на леглото в стаята до него лежеше Сашка Васева, която каза единствено: „Обичам ви“.

„Всеки ден ходим в болницата. Трябва възможно най-скоро да я оперират. Туморът притиска нерви в мозъка й, и тази интервенция е жизненоважна. През годините са й поставяни диагнози – атрофия на зрителния нерв, която е абсолютно грешна. И ако това се беше хванало по-рано, сега тя щеше да бъде предишният енергичен човек.

Сашка ВасеваГолямото желание на Сашка е отново да може да пее. Нищо друго не я интересува повече от това. Вероятно това й желание й дава воля за живот и психическа сила.
След като стана ясно какъв здравословен проблем има Сашка Васева, в публичното пространство се появи и дарителска сметка. Оказа се обаче, че семейството не е пускало такава.

„Държа да заявя, че не сме обявявали досега никакви банкови сметки. Опитваме се да се справяме сами. Приятели и познати ни се обаждат, искат да ни помогнат, да дарят. Учудва ме каква е тази сметка, която се тиражира. Ние нищо не сме пускали“, добавя още Бакърджиев.

На въпрос дали такава животоспасяваща операция може да се извърши и в България, той отговори така:
„Такава операция би могло да се извърши и в България, имаме прекрасни лекари. Но следоперационният период е много страшен, а у нас условията са абсолютно неприемливи. Затова предпочетохме да отидем в Германия. Възстановяването е Божа работа, прогнозите са различни – може да продължи от 3-4 месеца до година-две“, подчертава той, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.