Никол Станкулова си навлече гнева на последователите й

Гласувайте за статията

Тя е в очакване на втората си рожба

Синоптичката на Нова тв – Никол Станкулова, която е в очакване на втората си рожба, успя да си навлече гнева на последователите си в социалните мрежи за нула време.

Причината за случилото се е повече от фрапантна. Няма никакво съмнение, че ще ви изненада.

Никол Станкулова

Тя е в очакване на втората си рожба

Тези дни Никол Станкулова публикува в профила си в социалната мрежа черно-бяла снимка. Тя бе придружена от любопитен пост, който гласи: „Чудя се къде ли е слънцето“.

Разбира се, повече от ясно е, че именно ниските градуси и дъждовното мрачно време, са причинили носталгичното настроение на Никол Станкулова.
Изглежда обаче последователите й разчетоха по различен начин написаното и това, което последва за нея Никол Станкулова в Инстаграм, е унищожително.

„Е, ако ти не знаеш къде е и кога ще дойде, представи си на нас какво ни е“, написа й гневен последовател. Той акцентира на факта, че тя все пак е синоптичка.

Припомняме, че през 2018 г. Никол Станкулова стана майка на момиченце. Сега тя е в трепетно очакване и на втората си рожба. Детето й трябва да проплаче до края на годината, пише show.blitz.bg. Двете с колежката й Гергана Малкоданска споделят един и същ трепет.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар