Пластичен хирург: Том Круз прекали с корекциите! (Вижте какво се случи с лицето на актьора)

Гласувайте за статията

Експерти са категорични, че подутото лице на актьора е в следствие на предозиране с филъри

Актьорът Том Круз притесни феновете, като се появи на мач в Сан Франциско. Потребителите на Twitter коментираха, че лицето му е подуто и се чудеха какво се е случило с актьора. Експерти са коментирали външния му вид.

Козметичният хирург Нила Раджа, чиито пациенти са предимно знаменитости, твърди, че Том е прекалил с козметичните процедури.
„Том изглежда е предозиран с инжекции и филъри против бръчки, което всъщност се отрази негативно на външния му вид. „Без внимателно обмисляне на структурата на лицето на пациента, резултатът от процедурата може да бъде изкривен и неестествен вид на лицето“, каза тя пред Daily Mail.

Снимка: Туитър

 Хирургът Рос Пери се съгласи с нея, подчертавайки, че промяната на Том изглежда е резултат от комбинация от наднормено тегло и чести посещения на козметични процедури.
„Том изглежда значително различно в последните си снимки, според мен, това се дължи на излишните килограми и твърде много пълнители. Бузите му изглеждат опънати, но подути. Всъщност очите му изглеждат твърде малки и прилича на катерица. „Може да се види също, че той си е инжектирал ботокс в челото, защото тенът му е гладък и предвид възрастта му бих казал, че в противен случай бихме очаквали повече признаци на стареене под формата на линии и бръчки“, каза той, предават от ekran.mk.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар