Ето къде разпускат Руши Видинлиев и майка му! (още подробности)

Гласувайте за статията

Руши Видинлиев и майка му в Кан!

На сладък живот на Лазурния бряг се радва певецът Руши Видинлиев, пише столичен вестник. Той отдъхва на Ривиерата с майка си Лора Видинлиева.

Руши Видинлиев

Руши Видинлиев и майка му в Кан

Двамата не спират да обикалят луксозните заведения на прочутия булевард Кроазет в Кан, където се намира фестивалният дворец. Заведенията разкриват удивителна гледка към морето и пристанището.

Двамата обикалят ресторантите обикновено по обяд и опитват от все по-модерното брънч меню, което комбинират с освежаващи коктейли.

Цените в крайбрежните заведения са космически и са по джоба само на много богати хора. Всъщност Кан е сборна за точка на майка и син, след като преди това Руши обикол Португалия.

Бизнесдамата Лора Видинлиева рядко се появява на публични места, но от снимката личи, че е в чудесна форма и въобще не парадира с възможностите си, тъй като не е облечена в дрехи от последната колекция на световните брандове.

На лицето си няма капка грим, дори не е с прическа. Вдовицата на покойния шеф на Mtel Владимир Грашнов изглежда впечатляващо и по нищо не личи, че наближава 70-те. Младежката визия е постигнала най-вероятно с изключително качествени интервенции.

За последно Видинлиева се появи в публичното пространство преди четири години, когато се омъжи за четвъртия си мъж – художника Георги Юруков. Вдигнаха сватба в столичната църква Свети Георги, а след това напуснаха България.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар