Синът на Тошко Йорданов редовно гази закона

Синът на Тошко Йорданов редовно гази закона
1 (20%) 1 vote

Изглежда, че и дясната ръка на Слави Трифонов не остава по-назад

Оказва се, че синът на дясната ръка на Слави Трифонов, Тошко Йорданов – Сибил, редовно гази закона.

Той е силно привлечен от високите скорости.

Тошко Йорданов

Изглежда, че и дясната ръка на Слави Трифонов не остава по-назад

Наследникът на бившия депутат преди дни се е прибрал в България от Лондон, където следва магистратура в скъп университет. По интересна е причината, поради която се е прибрал в родината си. А тя е, за да участва в рали с японски автомобили на писта край Пловдив.

Сибил се включил в яростната надпревара с едната от двете си спортни коли – рядък модел спортен автомобил, оценяван на 50 хиляди лева. В социалните мрежи обаче той не се притеснява да споделя и екстремните си нощни приключения по софийски булеварди.

За никого не е тайна, че те не са съвсем разрешени от закона. Столичани често се оплакват от шума, суматохата и опасността, която участниците в подобни гонки създават. Синът на Тошко Йорданов редовно публикува снимки на двата автомобила, с които шпори улиците. Фотосите са придружени с надписи „цяла нощ бягане“, „нощна надпревара“, „среднощен състезател“.
На тях се вижда, че той се събира с приятели със същото хоби посред тъмни доби из софийските бензиностанции.

Очевидно Сибил обича червеното, защото и двата му автомобила, чиято стойност надхвърля 100 хиляди лева, са в такъв цвят. Когато синът на Йорданов е в Лондон, самият сценарист и бивш депутат от ИТН сяда зад волана на колите му.

Ексдепутатът е засичан да хвърчи из столицата в спортното червено Алфа ромео. Към семейния автопарк на Йорданови се включва и лимузина на стойност 80 хиляди лева. С нея Тошко смени градския транспорт и ходеше на работа в парламента, докато бе действащ депутат.

За образованието на единствения си син, довереникът на Слави Трифонов и жена му Деляна, са пръснали над 300 хиляди лева.
Сибил е учил в някои от най-скъпите университети в Европа и Азия, а едва на 24 е вече бизнесмен. Той е съсобственик на фирма за медицински консумативи. Радва се на охолен живот в Лондон, където прекарва по-голямата част от времето си, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Синът на Тошко Йорданов редовно гази закона”

  1. дедовия ви

    окт. 13. 2021

    От богаташ не чакайте да направи промяна за бедните!

Добавете коментар