Няма да повярвате какво прави Луиза Григорова по цели нощи (ФОТО)

Гласувайте за статията

Споделя, че вече е наясно, че плановете са нещо, което не съществува

Откакто стана родител, актрисата Луиза Григорова-Макариев е съвсем различен човек.

При все, че в ежедневието й почти няма свободни минутки, тя не се оплаква. Дори напротив – призна нещо много изненадващо.

Луиза Григорова

Споделя, че вече е наясно, че плановете са нещо, което не съществува

Синът й Бран съвсем очаквано, е превзел цялото й време. За да може да си свърши работата на Луиза Григорова й се налага да използва нощите. Но това, което споделя още, предизвика много вълнения сред последователите й.

„Обичам всяка минута с това дете! В последните дни Бран се чувства по-спокоен, докато си играе, само ако съм до него. Изобщо, намира се в доста засилен мама период и да, аз наистина не мога да свърша абсолютно нищо тези дни, но нямам против.

Откакто съм майка, разбрах, че плановете са нещо, което не съществува и програмата е динамична, спрямо детето.
Разбира се, това ще бъде така, докато е малък. А аз съм съгласна да върша каквото мога нощем, да отлагам по-малко важните неща и това да не ме кара да се чувствам зле!

Най-хубавото време е времето с него, дори когато е кисел, дори когато съм си мечтала да отида на масаж, но няма как, защото такава любов, каквато съществува между майка и дете, е по-силна от всичко друго! Единствено съм благодарна, че го има и толкова“. Това написа в профила си в Инстаграм звездата от „Диви и щастливи“ – Луиза Григорова, отбелязва show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Няма да повярвате какво прави Луиза Григорова по цели нощи (ФОТО)”

  1. Какво прави...

    окт. 13. 2021

    пипа се отдолу…

Добавете коментар