Джордж Клуни нападна Доналд Тръмп: Глупак, който тича след жени! (Вижте как го унижи)

Гласувайте за статията

Актьорът не спести какво мисли за бившия  президент на САЩ

Джордж Клуни неотдавна беше гост в „Би Би Си“ на Андрю Мар където коментира бившия президент на САЩ Доналд Тръмп, пишат американските медии.

В момента актьорът популяризира новия си филм Tender Bar във Великобритания, но коментира политиката в интервю  с Андрю Maр.

Говорейки за настоящия президент на Съединените американски щати Джо Байдън и бившия Тръмп, известната холивудска звезда  припомни периода, когато Тръмп беше просто бизнесмен, тоест времето преди да реши да влезе в политически води.

„- Всичко това ми е много смешно, защото той беше обикновен глупак преди мандата си. Познавах го още преди да стане президент, той беше един от онези мъже, които просто тичаха след жените. Всеки път, когато се срещнехме на събитие, той идваше и питаше:

– Как се казва момичето?“ – каза Клуни с усмивка.

Той добави, че е невероятен факт, че има голям брой привърженици на Тръмп, които смятат бившия президент на САЩ за герой.

Акьорът с красивата си половиинка Амал

В интервюто той каза още, че в момента не обмисля влизане в политиката заради възрастта си, но и защото иска да използва остатъка от живота си колкото е възможно повече и да му се наслаждава заедно със семейството си: с децата и с красивата си половинка Амал.предават от kanal5.com.mk.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар