Ким Чен Ун неузнаваем! Какво се случва с лидерът на Северна Корея? (Снимки)

Гласувайте за статията

Ким Чен Ун се топи

Какво става с Ким Чен Ун? Лидерът на Северна Корея е по-слаб от всякога, а причините за невероятната му загуба на тегло изглежда забулена в тайна. Той се появи наскоро по време на военно изложение, а трансформацията му е забележителна.

Ким, който за осем години стигна застрашителното тегло от 110 килограма, изглежда забележително по-слаб. И това нямаше да се забелязва толкова, ако лидерът на Северна Корея не носеше някой от старите си костюми, който буквално висеше върху тялото му.

Въпреки че официалната администрация на Пхенян отрича всякакви спекулации, че Ким е бил болен или е преболедувал каквото и да е, има съмнения че лидерът на Северна Корея вероятно наистина е прекарал някакво заболяване.

За това свидетелства и фактът, че месеци наред той не се появяваше пред обществото. Упорито се твърдеше, че Ким е тежко болен и дори, че е на смъртно легло. По всичко изглежда, че той е свалил над 44 килограма по-рано тази година.

Ким се появи на изложението само ден след като призова сънародниците си да се борят, за да преодолеят „мрачната“ ситуация с храната, пред която е изправена Северна Корея. Заради ситуацията с коронавируса, хранителните доставки от Китай са ограничени, а отделно и тежки наводнения атакуваха страната и оставиха хиляди семейства без поминък и домове. В момента Пхенян се бори да се справи с кризата с липсващите продоволствия, пише „Дейли мейл“.

Ким Чен Ун неузнаваем сн. Ройтерс

Ким Чен Ун неузнаваем сн. Ройтерс

И естествено обвиниха САЩ, че с военните си учени в Корейско море провокира напрежение и се опитва да създаде нестабилност. Независимо, че Джо Байдън нееднократно декларира, че няма никакви враждебни намерения срещу Северна Корея, Пхенян продължава политиката за тестване на ядрени оръжия. А Ким заяви, че страната няма да се откаже от своята военна мощ, за да може да се защити от американската експанзия на полуострова. И са готови да отговорят на агресора. Който и да е той.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар