Официално! Меган и Хари няма да кръщават дъщеря си в Англия (Ето какво планират)

Официално! Меган и Хари няма да кръщават дъщеря си в Англия (Ето какво планират)
4 (80%) 2 votes

Меган и Хари няма да кръщават Лилибет Даяна в Англия, създават и инвестиционна компания заедно с хипита

Меган и Хари планират грандиозни промени в живота си. Двойката е толкова заета да планира бъдещето си, че вече промениха плановете и за дъщеря си – Лилибет Даяна.

Според първоначалния план момиченцето трябваше да бъде кръстено в църква в Англия. И то в присъствието на останалите членове на кралското семейство. Това обаче няма да се случи. Вместо това съпрузите планират епископална церемония в Лос Анджелис.

Малката Лилибет Даяна се роди през юли, а Хари и Меган доста време се чудеха дали да не рискуват с връщане в Лондон, където да запознаят бебето с роднините му и да организират кръщене там. От двореца запазиха мълчание, но се говореше, че кралицата би била много щастлива да се запознае с правнучката си. Но изглежда това няма да стане преди Коледа.

Друг интересен факт е, че Меган и Хари обмислят и да създадат собствена онлайн компания. Съпрузите са се свързали с двойка хипита, които обещават да „променят света чрез социални инвестиционни и еко проекти“. Те са били представени в компанията „Ethic“, чиито собственици са самозвани „хипита“, управляващи фонд на Уолстрийт за 1,3 милиарда долара.

Последният ход на Хари и Меган в големия бизнес дойде след сделките им с Netflix и Spotify на стойност 100 милиона паунда. Малко след това двойката обяви последния си проект с изявление, което гласи: „Когато инвестираме един в друг, ние променяме света“, пише „Дейли мейл“.

Меган и Хари няма да кръщават дъщеря си в Англия сн. Инстаграм

Меган и Хари няма да кръщават дъщеря си в Англия сн. Инстаграм

Що се отнася до другите им проекти, Меган и Хари издадоха книги, пишат автобиографии и режисират и документални филми. Сега планират да изградят и компания за няколко милиарда, която да инвестира в съвсем иновативни решения. На фона на всичко това не е изненадващо, че нямат време за дъщеря си и да я запознаят със семейството си отвъд океана.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар