Куриоз! Новата снаха на Джо Байдън – зайче на „Плейбой“ (Подробности)

Гласувайте за статията

Джо Байдън с нова снаха, оказа се зайче на „Плейбой“

На наистина колоритно семейство се радва президентът на САЩ Джо Байдън. Преди ден той присъства на сватбата на своя племенник, който се ожени за … зайче на „Плейбой“. Младоженката – Меган Кинг се омъжи за Къф Оуенс в Пенсилвания, където тя се запозна за първи път с президента Джо Байдън, който е брат на политическата съветничка Валери Байдън Оуенс.

Таблоидите в САЩ вече подмятат, че тя ще се впише перфектно в семейството на Байдън. Двамата с Къф се запознали чрез приложение за запознанства и само след няколко седмици се оженили.

Кинг, която има два брака зад гърба си, беше придружена от трите си деца. Тя се разведе миналата година за втория си съпруг, а медиите в САЩ разкриват, че в молбата за развод е имало наистина пикантни разкрития. Включително обвинения в изневяра, както изпращане на интимни фотоси на бавачката, в деня когато съпругата му ражда близнаците им.

Малцина обаче знаят, че самата Меган е била „Плейбой“ зайче, а освен това е имала връзка с други две жени по-рано. По време на бурния си втори брак със спортната звезда Джим Едмъндс, тя се впуска наистина в диви преживявания.

Меган има собствен подкаст, работи за козметична компания и участва в риалити формата „Истинските съпруги на Ориндж Каунти“ цели две години. Не е ясно как президентът е приел новата снаха в семейството си. Но едно е сигурно – колорит в дома му няма да липсва, пише „Дейли мейл“.

Бивше момиче на "Плейбой" и риалити звезда стана снаха на Джо Байдън сн. Инстаграм

Бивше момиче на „Плейбой“ и риалити звезда стана снаха на Джо Байдън сн. Инстаграм

Самият Байдън също има доста „куриозна“ семейна история. Той се жени два пъти, като втората си съпруга буквално „отмъква“ под носа на най-добрия си приятел. Първата му съпруга умира при катастрофа, а Байдън губи и едногодишната си дъщеря. При катастрофа са ранени и двамата му синове, но се възстановяват. През 2015-та година Бо Байдън обаче умира от тумор в мозъка.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @bravosidekicks

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Suz and Patrish (@suzandpatrish)

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар