Люси Дяковска не стъпва по земята от щастие! (ето коя е причината)

Гласувайте за статията

Люси Дяковска щастлива от това признание!

20 години No Angels покоряват музикалните върхове, докато не стигнаха до най-значимото си постижение. Немската поп група е отличена с почетна награда за цялостно творчество от Асоциацията на поп културата в Германия.

Люси Дяковска

Люси Дяковска сияе

Това е най-престижното отличие в страната, което вече гордо притежават Люси Дяковска и колежките й.

Огненочервената певица сподели сама за получаването на приза, като пусна няколко снимки от връчването и разкри за пореден път емоциите си.

„Успяхме да изживеем нещо невероятно и определено ще мине известно време, преди да мога да го приема – германската награда за поп култура в категория „Жизнени постижения”. Това все още е пътуване като никое друго.

Това е пътешествие, изпълнено с радост, знания, конфликти, любов, отговорност, приятелство, решителност, наслада, тъга, успех и, разбира се, музиката! Музиката, която е съпътствала толкова много хора през цялото това време и ни е дала нещо по-добро за живота!“, сподели мислите си Люси Дяковска.

Плевенчанката, която дълги години живее и работи в Германия, е изключително благодарна на колежките си от No Angels, както и на екипа, който стои зад създаването на една от най-успешните момичешки групи e Европа, пише вестник „България Днес“.

Певиците се събраха по случай своите 20 г. на сцената като направиха кадър на един от най-големите хитове Daylight in your eyes”. Люси Дяковска, Санди Мьолинг, Надя Бенаиса и Джесика Валс организират и концерт в Берлин на 18 юни 2022 г., на който ще представят новия си албум. Само за ден за мероприятието бяха продадени 3700 билета.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар