Андрей Арнаудов събра всички погледи с това, което направи (ВИДЕО)

0

Той се мята като обезумял под дъжда и грачи с пълно гърло

Продуцентът и тв водещ Андрей Арнаудов взриви социалните мрежи с това, което направи.

Появи се шокиращо видео, в което Андрей Арнаудов се мята като обезумял под дъжда и грачи с пълно гърло. Той пее един от неостаряващите хитове на Веселин Маринов.

Андрей Арнаудов
Той се мята като обезумял под дъжда и грачи с пълно гърло

След като колегата му Иван Христов стана популярен с бруталното изпълнение на „Моят сън“ на Софи Маринова, сега Андрей му показа от къде духа вятъра и че може да бъде по-добър.
„Този поздрав е за Иван певеца и за целия екип на „Фермата“, които работим в това разкошно време и се забавляваме на дъжд. Нищо не може да ни спре, защото обичаме работата си. Два месеца и половина без почивни дни“, крещи очилатият водещ във взривяващото видео.

Той и част от екипа на рейтинговото шоу „Фермата“ пеят песен „Рожден ден“ на Веселин Маринов. Определено обаче Андрей Арнаудов успява да вземе надмощие над останалите. Той буквално си дере гласа, за да затапи колегата си Иван и неговото пословично изпълнение на хита на ромската звезда.

Иван и Андрей работят усърдно върху новия сезон на „Фермата“, който и тази година се оказа успешен и успя да заинтригува зрителите. В социалните мрежи вече валят залози за победителя. Разбира се има още много битки и развръзки до самия финал. По всяка вероятност предпочитанията на феновете на шоуто ще се променят в процес на играта, отбелязва show.blitz.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.