Юксел Кадриев подлуди зрителите

Гласувайте за статията

Медията бива залята от гневни писма, но резултатът е нулев

Юксел Кадриев подлуди зрителите на bTV с множеството и непрестанни лапсуси, които прави в ефир.

Те в никакъв случай не са нещо ново. Явно обаче има зрители пред малкия екран, които така и не могат да свикнат с тази ситуация в ефира на bTV.

Юксел Кадриев

Медията бива залята от гневни писма, но резултатът е нулев

Напоследък в социалните мрежи Юксел Кадриев все по-често е обект на подигравателни и иронични коментари. Причина за тях, са скорошните му, направо трагикомични грешки по време на новинарските емисии.

Бдителни зрители дори са изчислили, че Юксел Кадриев прави по над 10 гафа. И това само в рамките на една новинарска емисия. Това си е наистина сериозен антирекорд, дори и при условие че той вече води новините само през уикендите.

В нюзрума на телевизията обаче, постоянно пристигат десетки писма и оплаквания от работата на тв водещия.
„Нищо не му се разбира, постоянно прави лапсуси, но явно няма кой да го махне“; „Защо го държат? Това е най-голямата мистерия в телевизионния ефир!“; „Не мога да гледам новините, когато е той, живо мъчение си е“. Това гласят само малка част от коментарите по адрес на Юксел Кадриев.

Едва ли има някой, който да не е забелязал, че той често срича, говори накъсано или млъква и няколко секунди не може да продължи, пише „Уикенд“, цитиран от show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар