Хороскоп за 12 октомври, вторник – от Везни до Риби

0

Хороскоп, публикуван във вестник „Марица“

ВЕЗНИ

Останете спокойни, независимо от това какво се случва край вас. Търпението и толерантността са силната ви страна и затова хората често ще се обръщат към вас за подкрепа и съвет. Не можете да помогнете на всички, но знаете, че всичко, което правите за другите, е добро и за вас.

СКОРПИОН

Внимавайте с новите познати. Обикновено, когато става въпрос за хора и взаимоотношения, интуицията не ви подвежда, но днес няма да е така. Има риск да се доверите на някой, който изобщо не го заслужава или да бъдете водени от манипулатор. Днес любим човек особено се нуждае от вашето внимание.

СТРЕЛЕЦ

Във всичко, което ще предприемете днес, ще проявите такава решителност и постоянство, че ще постигнете добър резултат, независимо от обстоятелствата. Хората около вас с готовност ще ви помагат. Денят е подходящ за бизнес разговори и сделки. Със сигурност ще бъдат изгодни за вас.

КОЗИРОГ

Страхотен ден за срещи. Можете да обсъждате въпроси, които преди са предизвиквали много разногласия. Ще има шанс да се помирите с човек, с когото сте били в кавга от дълго време. Ще бъде лесно да оставите обидите в миналото и да отворите нова страница на взаимоотношенията си.

ВОДОЛЕЙ

Началото на деня ще е напрегнато. Тъй като задачите са ви много, ще изпитвате колебание относно изпълнението им. Важно е да разчитате на себе си. Хората около вас понякога не могат да ви подкрепят, дори и да са го обещавали. Следобедът е по-спокоен и по-благоприятен. Ще ви донесе приятни изненади.

РИБИ

Благоприятен ден. Ще бъде по-лесно, ако не отлагате нищо за дълго време. Опитайте се да прекарате сутринта възможно най-ползотворно. Бързо научавате нови неща, схващате много в движение, и лесно ще правите правилните изводи, разполагайки с малко информация.[kkstarratings]

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.