Хороскоп за 12 октомври, вторник – от Овен до Дева

0

Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

Денят няма да бъде съвсем безоблачен, но със сигурност ще се развие, без да донесе проблеми, които да развалят настроението ви или да ви принудят да изоставите плановете си. Знаете добре какво искате и сте готови да направите всичко, за да постигнете целите. Бъдете по-търпеливи.

ТЕЛЕЦ

Страхотен ден да направите нещо сериозно и важно лично за вас. На някои от вас ще бъде полезно да си спомнят за старо хоби или да се върнат към отдавна пренебрегвана дейност. Понякога просто трябва да споделите плановете си и някой веднага ще ви предложи помощ.

БЛИЗНАЦИ

Денят ще бъде доста забързан, но интересен и ползотворен. Опитайте се да избягвате дълги спорове и празни разговори. Не си струва да си губите времето с тях. Ще имате възможност да помогнете на човек в трудна ситуация или да подкрепите някой, който ви е скъп.

РАК

Не планирайте обсъждането на важни въпроси преди обед. Със сигурност това ще е загубено време, а и резултатите няма да са добри за вас. Втората половина на деня ще е по-ползотворна и обещаваща. Не се тревожете, ако нещата не се случват, така както сте ги планирали. Това няма да е фатално.

ЛЪВ

Денят е чудесен за всеки бизнес, който изисква творчески подход, позволяващ ви да развихрите въображението си. Креативни сте и обичате да търсите свои собствени пътища към целта. Вашите действия не винаги са ясни за другите. Но едва ли някой ще ви поиска обяснение, защото хората ви се доверяват.

ДЕВА

С постоянство можете да постигнете това, което преди е изглеждало недостижимо. Но вашите възможности не са неограничени. Едва ли ще имате достатъчно време и енергия за всичко. Затова се опитайте да дадете приоритет на най-важното. Тук е по-добре да разчитате на интуиция и да не слушате съвети.[kkstarratings]

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.