Меган Маркъл и принц Хари горчиво съжаляват за решението си

Меган Маркъл и принц Хари горчиво съжаляват за решението си
1 (20%) 1 vote

Меган Маркъл и принц Хари със сигурност вече се разкайват

Дори и от отвъдното покойният принц Филип успя да посече своя внук принц Хари и съпругата му Меган Маркъл за решението им да напуснат двореца, пише БЛИЦ, позовавайки се на Life&Style.

На бял свят излезе пикантно разкритие за наследството на покойния принц, въпреки решението на адвокатите то да бъде засекретено за 90 години.

Изданието съобщава, позовавайки се на анонимен източник, че бегълците от двореца няма да получат нищо от наследството на покойния принц Филип.

По всяка вероятност множеството скандали, в които Хари и Меган забъркаха кралското семейство, са в основата на това решение.

Вероятно изказването на Меган Маркъл, която директно обвини роднините на съпруга си в расизъм, се е оказало последната капка, преляла чашата на търпението на принц Филип.

Публична тайна, че той е бил изключително разстроен от решението на внука си, който реши да напусне двореца заедно със своята съпруга.

Но дори това да се окаже вярно, принц Хари е най-потърпевш от това решение. Той винаги е говорил с огромно уважение за дядо си и е споделял, че той е пример за него и за брат му, пише БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар