Драмите в семейството на Рачков нямат край

Драмите в семейството на Рачков нямат край
5 (100%) 1 vote

Този път Димитър Рачков е категоричен

Драмите в семейството на Димитър Рачков не стихват. Но този път комикът взе окончателно решение. Той изхвърли от живота си своя брат Петър, който излежава присъда от 3 години и 2 месеца.

Запознати издават, че комикът категорично отказва да му отиде на свиждане в затвора. Той е обещал на себе си, че няма да го посети, каквото и да става.

По настояване на майка си той изпратил на брат си единствено няколко кутии цигари и един телевизор. Въпреки молбите на родителката си, Рачков е непреклонен.

Той не може да прости на брат си, че покрай изцепките си поболя родителите им.

В края на март Петър бе арестуван след полицейско преследване. Тогава той отказа да спре за проверка и дори удари кола на жандармерията.

Петър Рачков е шофирал нерегистриран автомобил и в него е превозвал опити. Това се случва по време на изпитателния му срок по предходна присъда за разпространение на забранени вещества.

Димитър Рачков е гневен на брат си и е категоричен, че няма да му прости. Пред познати той дори коментирал, че заслужава всичко, което му се случва и се надява да изгние в затвора, пише Марица.бг, позовавайки се на „Уикенд“.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар