Не е за вярване какво се случва с вдовицата на Андрей Луканов

0

Надява се по този начин да сложи край на мизерията

Едва през последните няколко месеца роднините на Андрей Луканов, са успели да се измъкнат от тегобата.

Вдовицата на бившия премиер вече е на 82 години. Въпреки това, тя отново е започнала да работи.

Андрей Луканов
Надява се по този начин да сложи край на мизерията

Лилия отдавна е пенсионерка, но не може да се похвали с добри пари за старост. Бившата журналистка решила да се завърне към професията си и поела на експедиция из цялата страна. Тя си поставила за цел да интервюира възрастни дами от всички краища на България.
Лидия възнамерява да събере семейните им кулинарни тайни и да ги издаде в готварска книга. Преди години тя пак бе автор на подобно заглавие. Герасимова се надявала да припечели добре от проекта и най-сетне да спре да прави икономии.

Преди време вдовицата на покойния премиер Андрей Луканов се жалваше как с щерка ѝ Анна и внучката ѝ София се къпели на тъмно, за да пестят от сметки за ток. Сега дъщеря ѝ вече не била безработна и преподавала рисуване. Синът ѝ Карло пък наскоро стана висшист на 56-годишна възраст.

Това лято той взел изпитите си и вече се водел младши адвокат, който може да практикува свободно като юрист. Към правото той се насочи в зряла възраст. Това се случи, след като с бившата му жена имаха известни търкания. Стигна се дори до дела, а тя се опита да му отнеме правото да се вижда с дъщеричката им Мария.
Към днешна дата обаче тя е пълнолетна девойка и също е студентка по право в СУ, пише retro.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.