Радина Червенова стана за резил

Гласувайте за статията

Рубриката се очертава като един от най-големите провали в кариерата й

Радина Червенова се изложи страшно много с новата си рубрика за психология, която води в предаването „Преди обед“ в ефира на bTV.

Коментарите в социалните мрежи за нея, са направо унищожителни.

Радина Червенова

Рубриката се очертава като един от най-големите провали в кариерата й

Масово недоумение предизвиква факта как известната водеща се е съгласила да застане зад подобен нискокачествен продукт. Според мнозина голяма част от темите в рубриката й, са откровено скучни или представени твърде повърхностно. Психолозите, които ги коментират в студиото пък, показват слаба компетентност и сексизъм.

Припомняме, че Радина Червенова се присъедини към екипа на bTV в началото на есенния тв сезон и даде заявка за сериозно присъствие. Програмата й е такава: в понеделник обръща внимание на забравени лица от миналото, а в сряда прави „Опасни връзки“ – рубрика за психология на отношенията. Засега обаче, вместо висок рейтинг и интерес, рубриката й се очертава като един от най-големите провали в кариерата й на водеща.

Още с първата си тема – летните флиртове, Червенова претърпя зашеметяващо фиаско. „Толкова сухо и безинтересно беше поднесена темата, че трудно ще грабне зрителя. И точно си мислех, че по-зле не може да стане, и изскочи Ненчо с фокусите“. Това коментира на страницата на „Преди обед“ зрител, визирайки и друга нова рубрика в предаването – тази на актьора Ненчо Илчев.

„Според гостите в студиото, за да имаш дълга и щастлива връзка, трябва и двамата партньори да си имат и други партньори!?! Тук възниква въпросът защо, по дяволите, са заедно тогава?“, се пита в един коментар в мрежата на видимо ядосан зрител.
А друг му приглася със: „Стил: „Лична драма“ и ЕЖК (Една жена каза). Явно искат да конкурират Гала“.

Следващата тема на рубриката бе „Първата любов“, която бе ориентирана сякаш повече към тийнейджърите, а след нея дойде и темата „Изневери от гледна точка на изневеряващия“. За тях Радина Червенова бе поканила психологът Орлин Баев. Той обаче успя да си спечели само врагове с мнението, че жените сами подтикват мъжете си към изневери, тъй като не ги обгрижват достатъчно добре.

„Ужасяващо тъпа и ненужна рубрика! Не разбирам на кого помагат! А психологът спокойно може да си изгори дипломата“, веднага реагира гневен зрител в социалните мрежи, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Радина Червенова стана за резил”

  1. Венцеслав Илиев

    Ное. 03. 2021

    Здравейте, гледах днес случайно предаването на Радина Червенова за един американски негър артист, който освен жена си имал „отворена“ връзка и с друга жена. Живеели заедно като едно семейство …….. и така нататък глупости и пошлости. Все извратености. Какви са тези теми? Иска да предизвиква публиката с тези си тъпи предавания, и успява. Няма да я гледам повече.

Добавете коментар