Хороскоп за 11 октомври, понеделник – от Везни до Риби

0

Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ

Успешен ден – звездите са на ваша страна. Имате отлични идеи и веднага може да започнете с реализацията им. Ще се покажете като добър лидер. Интуицията ви безгрешно ще ви подсказва, с кои хора ще се разбирате лесно, както и на кои не бива да имате пълно доверие.

СКОРПИОН

Деловите преговори днес ще вървят що-годе добре. Окончателно ще решите въпроси, свързани със смяната на работа или с началото на дългосрочно сътрудничество. Ще се запознаете с хора, от които ще научите много. Парични постъпления или изгодни сделки ще направят денят ви още по-приятен.

СТРЕЛЕЦ

Спокоен ден. Имате шанс да се справите с всички ангажименти и задължения. Но за да избегнете досадни грешки, вземайте решенията самостоятелно и обръщайте внимание на дребните детайли. Избягвайте ненужния риск. Денят е подходящ за решаване на финансови въпроси.

КОЗИРОГ

Денят няма да започне успешно, но влиянието на позитивните тенденции ще се усилва с всеки изминат час. Може да започнете работа по по-сложни проекти. Дайте воля на фантазията и креативността си. Успехът ще дойде, макар и не веднага и ще затвърди позициите ви.

ВОДОЛЕЙ

Днес ще решавате успешно проблеми, които сериозно ви безпокоят. Сега сте способни правилно и трезво да оцените ситуацията. Не пропускайте шанса да получите полезна информация и да научите това, което скоро ще ви бъде полезно. Готови сте да експериментирате.

РИБИ

Денят е повече подходящ за размишления, отколкото за решителни действия. Наблюдавайте околните внимателно. Това ще ви помогне да избегнете много проблеми и грешки. Струва си да обмислите професионалните си планове. Ще се ориентирате в коя сфера може да постигнете успехи.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.