Хороскоп за 11 октомври, понеделник – от Овен до Дева

0

Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

Идва добро време за комуникация. Може да възникнат проблеми, изискващи светкавично решение, както са възможни и промени в плановете ви. Необходимо е да запазите концентрация и самообладание. Не е изключено начало на приятелски или романтични отношения, които ще ви донесат незабравими емоции.

ТЕЛЕЦ

Денят ще е успешен, ако разчитате на собствените си сили и не чакате подкрепа от околните. Постарайте се да не демонстрирате своето превъзходство. Дружелюбието ви прави привлекателни и ви помага да съхраните добрите отношения с колеги, познати и близки.

БЛИЗНАЦИ

Сутринта ще имате трудности, които бързо ще преодолеете. Каквито и препятствия да се появят, не бива да отстъпвате. Смело продължавайте по пътя си и отстоявайте позицията си. Денят е подходящ за срещи с потенциални делови партньори. Не предприемайте конкретни решения. Ще ви е нужно време, за да се ориентирате.

РАК

Каквито и цели да сте си поставили днес, ще ги постигнете лесно и безпроблемно. Мнозина от вас ще имат отлични идеи и смели творчески планове. Не е изключено и начало на приятелска или романтична история. Събитията ще се развиват мълниеносно. Възможна е любов от пръв поглед, доверете се на сърцето си.

ЛЪВ

Сложен ден. Неочаквано ще възникват проблеми и ще трябва да се справяте с тях сами. Възможно е да не намерите правилните отговори веднага. Имайте търпение и не бързайте. В деловите преговори бъдете много внимателни. Преди да обсъждате каквито и да е сериозни въпроси, съберете достатъчно информация.

ДЕВА

Бъдете сдържани в контактите си. Около вас има хора, с които трябва много да внимавате. Проблемите ще възникват не по ваша вина и това може да доведе до напрежение и конфликти. Опитайте се да ги избегнете. Не са изключени финансови постъпления, но бързайте да харчите парите.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.