Актриса с български корени ще е в основата на хитов турски сериал

Гласувайте за статията

Пътищата на Дженк и Азра се преплитат по невъобразим начин

Красива турска актриса с български корени ще е в основата на нов хитов сериал.

Историята, на която зрителите ще станат свидетели, е изпълнена със сложни житейски преживявания, трудни избори и изпепеляваща любов. Това ще предложи премиерният за България сериал „Не пускай ръката ми“.

сериал

Пътищата на Дженк и Азра се преплитат по невъобразим начин

От 18 октомври в 21.00 ч. зрителите на DIEMA FAMILY ще могат да се потопят в завладяващата история на новите герои. Техните пътища се преплитат по невъобразим начин. Безразсъдна ли е любовта и може ли трагедия да завърши щастливо? Отговор на този въпрос ще дадат епизодите на премиерната поредица.

Новият романтичен сериал разказва за образованата и красива Азра и разглезеният син на богато и уважавано семейство Дженк.
Тя има силен характер и ценности, а той живее в сянката на своето минало. Животът на Азра е идеален. Но до деня, в който баща й е намерен мъртъв и мащехата й я гони на улицата.

Дженк пък е момче, което се държи безотговорно, отказвайки да поеме семейния бизнес. Първата среща между Азра и Дженк е по време на полет. Тя не протича особено добре, но съдбата решава да ги събере отново, за да ги изпита по пътя до истинската любов.

Режисурата на „Не пускай ръката ми“ е дело на Садулах Джелен, познат на българските зрители от работата му по хитови поредици като „Слънчеви момичета“ и „Двете лица на Истанбул“. За сложния образ на Азра създателите, сред които Хакан Инан („Пепел от рози“) и Берфу Ергенекон („Сезони на любовта“), се спират на Алина Боз.

Очарователната актриса, в която тече и българска кръв, участва в редица популярни романтични поредици.

„Продуцентската компания ми изпрати сценария на „Не пускай ръката ми“. Когато се запознах с героинята Азра, веднага се влюбих в нея“, споделя в интервю носителката на награда „Златна пеперуда” за най-добра женска роля.

„Участието ми в този проект е най-впечатляващата оферта, която съм получавал. Бях особено впечатлен от героя Дженк“, допълва нейният екранен партньор Алп Навруз. Той става изключително популярен след дебюта си в „Госпожа Фазилет и нейните дъщери“, пише vesti.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар