Изненада! Елизабет Втора призова Кейт и Камила на тайна среща в Шотландия (Бъдещите кралици за първи път заедно)

Гласувайте за статията

Елизабет Втора събира Кейт и Камила на среща в Шотландия

Какво събира трите кралици на Великобритания – настоящата и нейните наследнички в Шотландия? Елизабет Втора изненадващо покани херцогините на Корнуол и Кеймбридж на частно пътуване до Балморал, а на срещата няма да присъстват други членове на кралското семейство. Официално става дума за среща на трите дами в Глазгоу по повод срещата на ООН за изменение на климата, но неофициално се говори, че има и друга причина.
95-годишната кралица досега не е водила снахите си на частни пътувания. Трите са се появявали заедно на обществени места само в Лондон и най-често в компанията на своите съпрузи. В редките случаи, когато Кейт и Камила са придружавали кралицата за някой обществен ангажимент, трите са били съпроводени с целия си антураж, в различни автомобили и срещите им продължаваха едва по няколко минути. За първи път обаче кралицата ще пътува с двете си снахи и дори ще я придружават на среща от толкова високо ниво.

Новината предизвика нещо повече от повдигнати вежди и според мнозина Елизабет има много сериозна причина, за да събере двете си снахи заедно. Въпреки че през годините Кейт и Камила имаха доста напрегнати отношения, те никога не са показвали, че имат проблеми една с друга.

Според последните слухове обаче, в момента Елизабет се придържа към искането на Чарлз за ограничаване на монархията и демонстрацията на връзка с Кейт и Камила несъмнено има за цел да затвърди приемствеността на властта, както и че Меган Маркъл няма да бъде част от този живот. Херцогинята на Съсекс напусна Лондон през март миналата година и от тогава не се е връщала.

Кейт и Камила за първи път в Шотландия по нареждане на Елизабет Втора сн. Инстаграм

Кейт и Камила за първи път в Шотландия по нареждане на Елизабет Втора сн. Инстаграм

Принц Хари посети страната няколко пъти, но той също предпочете да продължи живота си от другата страна на океана. Очевидно за Елизабет това е било достатъчно, за да вземе решение кой ще участва в бъдещия двор след смъртта й. И да докаже, че подкрепя Кейт и Камила напук на всички истории разказвани от внука й.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар